Nyt on helppo herkku! Ananassalsa ja korianteri terästävät ihanat rapuhodarit. Kuva: Ninna Lindström
Nyt on helppo herkku! Ananassalsa ja korianteri terästävät ihanat rapuhodarit. Kuva: Ninna Lindström

Älä suotta pelkää uppopaistamista! Se nostaa nämä hodarit uudelle tasolle.

Rapuhodarit

12 annosta

Valmistusaika 30 minuuttia

Sisältö jatkuu mainoksen alla

12 hotdog-sämpylää

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 pkt (12 kpl) paneroituja katkaravunpyrstöjä (esimerkiksi Pirkka)

Ananassalsa:

1 tlk ananaspaloja

¼ punasipuli

pala mietoa chiliä

½ paprika

1 dl hienonnettua

korianteria

2 tl limetin mehua

½ tl suolaa

¼ tl rouhittua

mustapippuria

Kastike:

1 dl majoneesia

1 ½ dl ketsuppia

muutama tippa tabascoa ym. chilikastiketta

1. Valuta ananakset ja leikkaa pienemmiksi. Valuta uudestaan. Kuori ja hienonna punasipuli, chili, paprika ja korianteri. Sekoita ananasten kanssa. Mausta limetin mehulla, suolalla ja pippurilla.

2. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

3. Kypsennä ravunpyrstöt uppopaistamalla pakkauksen ohjeen mukaan.

4. Lämmitä hotdog-sämpylät ja täytä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla