Me Naiset
|
Teresa Välimäki
Kuva Nico Backström
Kuva Nico Backström

Ranskalaisessa pannarissa ei ole mitään arkista. Bon appétit!

1. Puolita luumut ja poista kivet. Leikkaa luumut vielä lohkoiksi ja lado ne kevyesti voideltuun pieneen uunivuokaan.

2. Mittaa kaikki taikinan ainekset tehosekoittimeen ja sekoita nopeasti tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina luumujen päälle. Paista 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoile tomusokerilla hunnutettuna vaniljajäätelön kera.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: noin 45 minuuttia

Resepti

300
g
luumuja
1
tl
voita vuoan voiteluun

Taikina

1
dl
täysmaitoa
3
kpl
kananmunia
3
rkl
sokeria
2
tl
vaniljasokeria
1
dl
vehnäjauhoja
Sisältö jatkuu mainoksen alla