Me Naiset
|
Me Naiset

Pasta käännellään herkullisessa pinaatti-sipuliseoksessa ja päälle ripotellaan pinjansiemeniä sekä parmesaanilastuja.

Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Huuhdo pinaatti ja leikkaa tai revi pienmmäksi. Huuhdo rucola.

Napsauta poikki parsojen kuivat tyviosat, pilko varret sopiviksi suupaloiksi ja keitä 3-4 minuuttia, juuri ja juuri kypsiksi. Valuta pois keitinvesi ja upota palat kylmään veteen, jotta kypsyminen lakkaa ja väri säilyy.

Keitä pasta kiehuvassa, suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan sopivan napakaksi. Silppua sipuli ja valkosipulinkynnet ja kuullota pannulla tilkassa oliiviöljyä läpikuultaviksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lisää pinnalle pinaatti, parsapalat, iso loraus oliiviöljyä ja valutettu pasta. Mausta rouhitulla pippurilla ja suolalla. Sekoita nostellen ja ja jaa ruoka lautasille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Purista annoksen päälle sitruunamehua. Koristele pinjansiemenillä sekä parmesaanista höylätyillä lastuilla.

Resepti

Annoksia:
6
Vaikeustaso:
Helppo

Resepti

1
dl
pinjansiemeniä
100
g
tuoreita pinaatinlehtiä
2
dl
rucolaa
2
kpl
nippua vihreää parsaa
1
kpl
iso sipuli
5
kpl
valkosipulinkynttä
750
g
maa-artisokkatäytteisiä ravioleja tai vastaava määrä nauhapastaa
1
dl
oliiviöljyä
sitruunan mehu
parmesanjuustoa
mustapippuria
suolaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla