Klassisessa pasta alfredossa on vain voita ja parmesaania, mutta kana ja parsakaali tekevät pastasta ruokaisemman.
Klassisessa pasta alfredossa on vain voita ja parmesaania, mutta kana ja parsakaali tekevät pastasta ruokaisemman.

Klassikkopasta alfredo tuunataan kesäkuosiin kanalla ja parsakaalilla. Pasta on todellista pikaruokaa, sillä se syntyy alle puolessa tunnissa. Tähän sujahtavat myös edellisen päivän grillikanan tähteet. 

Kana-parsakaali-alfredo

4 annosta

Valmistusaika 20 minuuttia

400 g pastaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

300 g parsakaalin nuppuja

Sisältö jatkuu mainoksen alla

4 rkl voita

4 rkl vehnäjauhoja

4 dl kanalientä

4 dl ruokakermaa

1 tl suolaa

1 tl Provencen maustesekoitusta

1 tl valkosipulijauhetta

½ tl rouhittua mustapippuria

3 dl raastettua parmesaania

Lisäksi 200 g kypsää grillikanaa

1. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Keitä pakkauksen ohjeen mukaan. Lisää parsakaalin nuput keitinveteen viimeisiksi minuuteiksi. Valuta ja pidä lämpimänä.

2. Sulata voi kattilassa ja pyöräytä jauhot voissa, sekoittele minuutin ajan. Lisää kanaliemi, ruokakerma ja mausteet koko ajan sekoittaen, kunnes kastike sakenee. Lisää parmesaani lopuksi joukkoon.

3. Kaada juustokastike pastan ja parsakaalien joukkoon. Viipaloi broileri joukkoon ja tarjoa heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla