Kuva Sami Repo
Kuva Sami Repo

Helpot crostinit sopivat hyvin myös illanistujaisiin. Päälle voi laittaa melkein mitä vain, esimerkiksi punaista pestoa.

1. Laita uunin kuumenemaan 200 asteeseen.

2. Leikkaa patonki ohuiksi viipaleiksi ja levitä ne vieri viereen leivinpaperilla peitetylle uunipellille.

3. Tee pesto. Sekoita peston joukkoon raastettu parmesaanijuusto. Tahna saa olla aika paksua.

4. Levitä pestoa jokaiselle leipäviipaleelle. Paista ­uunissa noin 5 minuuttia niin, että leipä on saanut väriä ja juusto on sulanut.

Resepti

Annoksia:
20
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 15 minuuttia

Resepti

1
kpl
valmis patonki
pestoa
2
dl
parmesaanijuustoa