Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Pasta on arkiruokien kuningas.

Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla. Leikkaa kesäkurpitsa ja paprika sentin kuutioiksi. Hienonna valkosipulinkynsi ja basilika.

Keitä tortellini-pastat pakkauksen ohjeen mukaan. Kuumenna öljy pannussa ja kuullota siinä kesäkurpitsaa, paprikaa ja valkosipulia keskilämmöllä 5 minuuttia. Mausta seos suolalla ja pippurilla.

Lisää kypsä valutettu pasta pannulle. Ripottele päälle pinjansiemenet ja basilikaa. Tarjoa juustoraasteen kanssa.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 20 minuuttia

Resepti

pinjansiemeniä
1
kpl
kesäkurpitsaa
1
kpl
paprikaa
1
kpl
valkosipulinkynttä
tuoretta basilikaa
500
g
täytettyä tortellini-pastaa (esimerkiksi juusto-pinaatti)
1
rkl
öljyä
suolaa
mustapippuria
1
dl
juustoraastetta (esimerkiksi parmesaania)