Me Naiset
|
Marja Samuli
Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Pane kattilaan pilkottu ja siistitty parsakaali, suola ja vettä niin että parsakaali peittyy. Keitä noin 7 minuuttia, kunnes kaalit ovat napakan kypsiä.

Kuumenna samaan aikaan toisessa kattilassa ruokakerma ja maissitärkkelys, cheddar ja rakuuna. Sekoita koko ajan, kunnes juusto on sulanut ja seos on hieman suurustunut. Nosta sivuun. Valuta parsakaalit ja asettele ne pinnoitettuun, reunalliseen uunivuokaan.

Kaada päälle juustoseos ja pane vuoka uunin keski­tasolle 225 asteeseen noin 10 minuutiksi, kunnes pinta on saanut kauniin paisto­värin. Tarjoa kasvisruokana tai aterialla lisäkkeenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
1
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 25 minuuttia

Resepti

500
g
parsakaalia
vettä keittämiseen
1
tl
suolaa
1
prk
kolmen juuston ruokakermaa
150
g
cheddarjuustoa
2
tl
kuivattua rakuunaa
1
tl
maissitärkkelystä
Sisältö jatkuu mainoksen alla