Kuva Sami Repo
Kuva Sami Repo

1. Keitä munat koviksi kiehuvassa vedessä (noin 8 minuuttia). Jäähdytä kylmän veden alla.

2. Puhdista parsat ja leikkaa niiden tyvestä 2–3 cm pois. Kuori parsoista uloin kuori pois. Aloita kuoriminen nupun alapuolelta. Kiehauta paistinpannulla vettä. Kun vesi kiehuu,lisää suola ja parsat. Anna kiehua noin 1–2 minuuttia, eli kunnes parsat ovat kypsiä mutta vielä rapeita. Valuta parsat.

3. Sulata voi kattilassa. Hienonna munat ja lisää voisulaan. Tarjoa parsat muna-voisulan kanssa alkupaloina tai lisukkeena.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 15 minuuttia

Resepti

4
kpl
kananmunia
500
g
parsaa
suolaa
25
g
voita