Kodin Kuvalehti
Löytyisipä pöydältä pari mustapilkullista banaania, jotka voisi upottaa pannariin.
Löytyisipä pöydältä pari mustapilkullista banaania, jotka voisi upottaa pannariin.

Mehevä gluteeniton pannukakku syntyy kaurasta. Päälle viipaloidut banaanit ja kypsälle pannarille sivelty siirappi tekevät mausta vastustamattoman makean.

Upota mustapilkulliset banaanit pannukakkuun. Voit käyttää tarpeen mukaan gluteenittomia kauratuotteita ja maidotonta margariinia. 

Banaanit voit siivuttaa yhtä hyvin pitkittäin tai poikittain.

Banaanipannari

16 palaa, 45 min

Sisältö jatkuu mainoksen alla

50 g margariinia

Sisältö jatkuu mainoksen alla

½ l kauramaitoa

3 munaa

2½ dl kaurajauhoja

1 dl kaurahiutaleita

1 rkl ruokosokeria

1 tl kardemummaa

½ tl suolaa

4 banaania

3 rkl tummaa siirappia

  1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Lohko pellille pala rasvaa. Sulata uunissa. 
  2. Sekoita  kauramaitoon munat ja kuivat aineet. Kaada taikina pellille. Siivuta banaanit taikinan päälle.
  3. Paista pannukakkua puoli tuntia. Sivele siirappia leivinsiveltimellä kypsän pannukakun pinnalle.

Ohje: Christina Aaltio

Tämä on Kodin Kuvalehden artikkeli, joka on julkaistu menaiset.fissä. Lisää Kodin Kuvalehden juttuja löydät osoitteesta menaiset.fi/kodinkuvalehti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla