Kuva Anna Huovinen
Kuva Anna Huovinen

Salaatin voi annostella vaihteeksi sämpylän päälle!

1. Keitä papuja 5 minuuttia. Lisää jäähtyneiden papujen joukkoon paahdettuja paprikoita ja paprikaliemi sekä ­ripaus suolaa.

2. Halkaise sämpylä ja paahda se kuivalla pannulla tai paahtimessa. Hiero leikkuupinta valkosipulin­kynnellä. Paista halloumia pannulla muutama minuutti kummaltakin puolelta. Sekoita kastike.

3. Asettele sämpylänpuolikkaalle rucolaa, papusalaattia ja halloumiviipale sekä nokare kastiketta.

Resepti

Annoksia:
1
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 15 minuuttia

Resepti

1
dl
vihreitä pakastepapuja
paahdettua säilykepaprikaa
1
rkl
säilykepaprikan lientä
ripaus suolaa
1
kpl
kokojyväsämpylä
1
kpl
valkosipulinkynsi
60
g
kevythalloumia
noin 8 lehteä rucolaa

Kastike

1
rkl
kreikkalaista jogurttia
ripaus savupaprikajauhetta
ripaus sokeria