Me Naiset
|
Marja Samuli
Kuva: Pia Inberg
Kuva: Pia Inberg

Fenkoli-kirsikka­tomaattikastike toimii annoksessa sekä lisäkkeenä että kastikkeena.

1. Valmista ensin kastike. Paloittele­ siistitty fenkoli laakealle pannulle ja lisää kuorittu ja suikaloitu sipuli sekä murskattu valkosipulinkynsi. Mausta suolalla ja pippurilla.

2. Paista käännellen, kunnes fenkoli on pehmennyt eli noin 5 minuuttia. Lisää kasvisliemi, viini ja halkaistut kirsikka­tomaatit. Anna kiehua hiljalleen noin 10 minuuttia.

3. Paista kastikkeen kypsyessä kalafilee kohtalaisen kuumalla pannulla molemmin puolin öljytilkassa kypsäksi ja kauniin kullankeltaiseksi. Mausta suolalla ja mustapippurirouheella. Tarjoa heti kastikkeen kanssa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
1
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: noin 20 minuuttia

Resepti

125
g
vaaleaa kalafilettä, kuten siikaa tai kuhaa
1-2 tl hyvää oliiviöljyä
maun mukaan suolaa ja rouhittua mustapippuria

lisäksi:

puolikas pieni fenkoli
puolikas sipuli
1 pieni valkosipulinkynsi
kuivaa valkoviiniä
1
dl
hyvää kasvislientä
6 kirsikkatomaattia
Sisältö jatkuu mainoksen alla