Kuva: Sami Repo
Kuva: Sami Repo

Herkullinen välipala tai jälkiruoka syntyy helposti pyörittelemällä.

1. Lämmitä maapähkinävoita ja hunajaa kattilassa, kunnes seos on notkeaa.

2. Raasta suklaa ja lisää se muiden ­ainesten kanssa pähkinätahna-hunajaseokseen.

3. Pyörittele massasta palloja. Siirrä pallot jääkaappiin tunniksi jähmettymään.

Vinkki!  Saat jähmettyneestä hunajasta juoksevaa, kun laitat sen muutamaksi sekunniksi mikroon.

Resepti

Annoksia:
12
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 15 minuuttia + jähmettymisaika: 1 tunti

Resepti

1
dl
maapähkinävoita
1
rkl
hunajaa (tai vaahtera­siirappia)
2
rkl
suklaata
kaurahiutaleita
2
rkl
pellavansiemeniä
suolaa