Kuva Sami Repo
Kuva Sami Repo

1. Jaa taikina kahdeksaan osaan. Pilko banaanit ohuiksi siivuiksi. Kaulitse taikinapalat ohuiksi pohjiksi ja esipaista niitä 225 asteessa 5 minuuttia.

2. Sivele pähkinätahna esipaistetuille pohjille ja asettele banaaniviipaleet päälle. Ripottele sokeri. Paista uunissa noin 5 ­minuuttia. Käytä grillivastusta, jos uunissasi on sellainen.

3. Koristele kuumat ­pizzat valuttamalla niille suklaakastiketta.

Resepti

Annoksia:
8
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 15 minuut­tia

Resepti

annos pizzataikinaa
2
kpl
banaania
4–5 rkl suklaa-maa­pähkinätahnaa (esim. Urtekram)
4
rkl
tomusokeria
valmista suklaa­kastiketta