Kylmäsavulohitartar on pyhänaposteltavien ykkönen, tuli vieraita tai ei. Tällä kertaa se tarjoillaan sipseille annosteltuna.

Kylmäsavulohitartar

4 annosta
Valmistusaika 15 minuuttia

150 g kylmäsavulohta

¼ ruukkua ruohosipulia

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

1–2 rkl piparjuurta raastettuna

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 rkl ranskankermaa tai  turkkilaista jogurttia (10%)

2 tl sitruunan mehua

¼ tl mustapippuria

Lisäksi noin 30 maalaisperunalastua

  1. Kuutioi kylmäsavulohi ja hienonna ruohosipuli kulhoon. Kuori ja raasta piparjuuri. Purista sitruunasta mehu. Sekoita kaikki ainekset keskenään.
  2. Jaa kylmäsavulohitartar perunalastuille. Koristele hienonnetulla ruohosipulilla. Tarjoa heti.
Sisältö jatkuu mainoksen alla