Kuva Nico Backström
Kuva Nico Backström

Valmista ensin kaalisalaatti. Suikaloi kaali ja sipuli. Pane suikaleet kulhoon ja painele niitä puukauhalla niin, että ne hieman pehmenevät. Sekoita joukkoon ranskankerma ja mausteet. Suikaloi aprikoosit ja lisää ne salaattiin.

Voitele ruisleipäviipaleet kevyesti tuorejuustolla. Laita 8 leivälle paahtopaistia, kaalisalaattia ja rucolaa. Nosta kaksi täytettyä leipää aina päällekkäin ja käännä päällimmäiseksi vain tuorejuustolla voideltu leipä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: noin 20 minuuttia

Resepti

12
kpl
täysjyväruisleipä paloja
50
g
tuorejuustoa
8
kpl
paahtopaisti viipaletta
rucolaa

Kaalisalaatti

200
g
valkokaalia
sipulia
1–2 rkl kevyttä ranskankermaa
2
tl
raastettua piparjuurta tai piparjuuritahnaa
1
tl
sitruunamehua
ripaus suolaa ja mustapippuria
8
kpl
pehmeää kuivattua aprikoosia
Sisältö jatkuu mainoksen alla