Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Siisti ruusukaalit ja leikkaa pois kannat. Halkaise isoimmat kaalit. Paahda mantelilastut kuivalla pannulla kauniin värisiksi ja nosta sivuun.

Paista pannulla öljyn ja voin seoksessa ruusukaaleja ja murskattuja valkosipulinkynsiä sekoitellen 5–7 minuuttia ajan, kunnes ruusukaalit saavat pintaansa väriä.

Mausta suolalla. Kumoa tarjoilukulhoon ja ripottele pinnalle mantelilastut. Tarjoa lisäkkeenä esimerkiksi kalan kanssa.

Resepti

Annoksia:
1
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika 20 minuuttia

Resepti

500
g
ruusukaalia
mantelilastuja
3
kpl
keskikokoista valkosipulinkynttä
1
rkl
öljyä
1
rkl
voita
maun mukaan suolaa