Lemoncurd-mousse on moderni versio klassisesta sitruunavaahdosta.
Lemoncurd-mousse on moderni versio klassisesta sitruunavaahdosta.

Pikakokin sitruunamousse oikaistaan lemoncurd-tahnalla. Järkyttävän hyvää! 

Lemoncurd-mousse ja valkosuklaa-crumble

6–8 annosta

Valmistusaika 10 minuuttia

2 prk (2 dl) vaahtoutuvaa kauravispiä (esim. Planti)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 dl lemoncurd -tahnaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

½ dl luomu sitruunan puristettua mehua + ½ raastettu kuori

150 g valkosuklaata

2 dl tuoreita vadelmia ja punaherukoita

1. Purista kauravispi kulhoon ja vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi eli noin 5 minuutin ajan. Mausta vaahto lemoncurd-tahnalla ja sitruunamehulla sekä -kuorella.

2. Rouhi valkosuklaa rouheeksi leivinpaperille uunipellille. Paahda muruja 175-asteisessa uunissa 5 minuuttia. Tarjoa moussen ja marjojen kanssa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla