Mausta tuorepuuroa erilaisilla hedelmäsoseilla ja pähkinäsekoituksilla, niin saat vaihtelua

1. Yhdistä keskenään hiutaleet, jogurttirahka­ ja omenasose. Anna vetäytyä viileässä noin 10 minuuttia ennen nauttimista. Voit myös valmistaa puuron illalla jääkaappiin valmiiksi aamua varten.

2. Ripottele puuron pinnalle pähkinä-taateli-rusinaseosta ja nauti heti.

Resepti

Annoksia:
1
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: noin 15 minuuttia

Resepti

1
dl
pikakaura-ruishiutaleita
2
dl
maustamatonta jogurtti-rahkaa
1
dl
omenasosetta (esim. Bonne. Lisää sokeria ja mausta vaikkapa kanelilla, vaniljalla tai mintulla.)
1
dl
seosta, jossa rouhittuja cashew- ja hasselpähkinöitä, rusinoita sekä silputtuja kuivattuja taateleita