Kuvat
Marja Samuli
Kasaa pannukakkujen päälle kauravispiä ja tuoreita marjoja.
Kasaa pannukakkujen päälle kauravispiä ja tuoreita marjoja.

Ihanat aamiaispannarit syntyvät näppärästi blini- tai lettupannulla. Paistaminen kookosöljyssä takaa rapsakan pinnan ja täyteläisen maun. 

Kaurapannukakut, vaahtoa ja marjoja

3–4 annosta

Noin 30 min

2 dl kaurajuomaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 kananmunaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 ½ dl kaurajauhoja (esim. Myllyn paras)

½ tl leivinjauhetta

½ tl suolaa

2–3 rkl kookosöljyä paistamiseen

Tarjoiluun:

1 prk vaahtoutuvaa kauravalmistetta

2 dl punaherukkaa

2 dl pensasmustikoita

2 dl vadelmia ja

mansikoita

mantelilastuja ja syötäviä kukkia koristeluun

1. Riko muna kulhoon ja lisää kaurajuoma, jauhot, leivinjauhe ja suola. Sekoita ja anna turvota 10 minuuttia. Paista kookosöljyssä letuiksi.

2. Vaahdota kauravalmiste. Survo punaherukat ja pensasmustikat haarukalla karkeaksi survokseksi. Halkaise ja perkaa mansikat. Paahda mantelilastut kuivalla kuumalla pannulla. Tarjoa pannukakut lämpiminä kauravaahdon, marjasurvoksen, marjojen ja mantelilastujen kanssa.

Vinkki! Lisää taikinaan 1 rkl kauralesettä tai mausta se samalla määrällä nokkosjauhetta ja jätä pois leivinjauhe. Saat nokkosohukaisia. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla