Kuvat
Sami Repo
Marinadi sopii niin kasviksille kuin lihalle.
Marinadi sopii niin kasviksille kuin lihalle.

Tämä helppo marinadi osoittaa, että kaupan valmismarinadit eivät todellakaan yhtä hyviä kuin itse tehty. 

Marinadi kaikelle

2 dl

5 min

1 valkosipulinkynsi

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 dl öljyä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3 rkl soijaa

2 rkl tomaattipyrettä

2 rkl balsamiviinietikkaa

2 tl paprikajauhetta

½ –1 tl suolaa

1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi.

2. Laita öljy sauvasekoittimen kulhoon. Lisää valkosipuli ja loput ainekset. Soseuta tasaiseksi. Käytä lihojen, kasvisten, kalan ja marinoitiin tai sivele pintaan maustekastikkeena grillauksen aikana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla