Hifistelijä koristelee lämppäripizzan syötävillä kukilla. Kaunista arkea!
Hifistelijä koristelee lämppäripizzan syötävillä kukilla. Kaunista arkea!

Rakastatko sekä pizzaa että lämpimiä voileipiä? Miksi valita, jos voit saada kummatkin?

Lämppäripizza

1 kpl

Valmistusaika 25 minuuttia

1 pkt (noin 200 g)

Sisältö jatkuu mainoksen alla

ohutta (kaura)leipää

Sisältö jatkuu mainoksen alla

3 rkl tomaattipyreetä

1 dl fetaa muruna

1 dl juustoraastetta

1 tlk säilöttyjä

artisokan sydämiä

125 g kirsikkatomaatteja

2 rkl oliivirenkaita

1 rkl kapriksia

Päälle versoja, yrttejä ja syötäviä kukkia

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Leikkaa leipäpalat kolmioiksi. Asettele leipäkolmiot vierekkäin niin, että ne muodostavat pyöreän pizzan.

2. Levitä pizzapohjan päälle tomaattipyreetä. Ripottele pinnalle fetamuru ja puolet juustoraasteesta. Valuta ja puolita artisokan sydämet ja viipaloi kirsikkatomaatit, levitä juustojen päälle. Ripottele pinnalle myös oliivirenkaita ja kapriksia. Levitä loppu juustoraasteesta päällimmäiseksi.

3. Paista pizzaa noin 12 minuuttia, kunnes juusto on sulanut. Koristele yrteillä, versoilla ja syötävillä kukilla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla