Kuva Sami Repo
Kuva Sami Repo

Tämä vaaleaverikkö puki päälleen New Yorkissa suositun yhdistelmän: savulohta, tuorejuustoa ja kapriksia.

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Nosta pelti uuniin lämpenemään.

2. Jaa taikina 4 osaan. Kauli osat leivinpaperiarkin päällä ohuiksi, pyöreiksi pizzapohjiksi. Paista pizzapohjia uunissa kuumennetun pellin päällä noin 5 minuuttia tai kunnes pohja on kypsä.

3. Kuori punasipuli ja leikkaa se ohuiksi renkaiksi.

4. Levitä tuorejuusto paistuneiden ja hiukan jäähtyneiden pizzapohjien päälle (muuten juusto sulaa). Jaa lohiviipaleet päälle. Koristele pizzat puna­sipulilla ja kapriksilla. Tarjoa heti.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 20 minuuttia

Resepti

1
kpl
annos pizzataikinaa
1–2 punasipulia
200
g
maustamatonta ­tuorejuustoa
400
g
kylmäsavulohiviipaleita
4
rkl
kapriksia