Me Naiset
Kuva Sami Backström
Kuva Sami Backström

Sulata margariini ja sekoita se kaura­hiutaleiden joukkoon. Lisää muut aineet ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Nostele taikinasta lusikalla nokareita leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Jätä reilusti leviämisvaraa.

Paista 175-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Jäähdytä, niin lastut muuttuvat rapeiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
20
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: noin 15 minuuttia

Resepti

3
rkl
margariinia
3
dl
kaurahiutaleita
2
dl
ruokokidesokeria
1
kpl
kananmuna
1
rkl
vehnäjauhoja
1
tl
leivinjauhetta
50
g
cashewpähkinöitä rouhittuna
1
dl
kuivattuja karpaloita
Sisältö jatkuu mainoksen alla