Kuva: Sami Repo
Kuva: Sami Repo

Kermaista kana-rakuunapastaa kelpaa tarjota illallisvieraillekin.

1. Leikkaa broilerin rintafileet noin kahden sentin kuutioiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa paprika sentin suikaleiksi.

2. Kuumenna öljy isossa paistokasarissa. Ruskista broileripalat nopeasti. Siirrä ne toiseen astiaan odottamaan.

3. Lisää paistokasariin valkosipuli, paprikasuikaleet, pasta, liemikuutio, nesteet ja kaprikset. Lusikoi mausteeksi sinappia ja rakuunaa. Kuumenna seos kiehuvaksi ja keitä 7 minuuttia. Lisää broileripalat ja jatka keittämistä 3–5 minuuttia, kunnes pasta ja broilerit ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää
suolaa haluamasi määrä.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 20 minuuttia

Resepti

400
g
broilerinfileetä
2 valkosipulinkynttä
1 paprika
2
rkl
oliiviöljyä
350
g
pastaa
1 kanaliemikuutio
5
dl
vettä
3
dl
valkoviiniä tai omena­mehua
2
dl
kuohukermaa
½ dl kapriksia
1
rkl
sinappia
1 ½ tl kuivattua rakuunaa suolaa