Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Lämmittävää kanaruokaa maustavat inkivääri, chili, korianteri, kurkuma ja jeera.

Kuori ja hienonna sipulit, valkosipulinkynnet, inkivääri ja chilit. Kuullota niitä keskilämmöllä öljyssä pari minuuttia. Pidä lämpö niin pienenä, etteivät ainekset ruskistu. Siirrä sipuliseos isoon kattilaan.

Huuhtele linssit kylmällä vedellä ja lisää ne jogurtin ja mausteiden kanssa kattilaan. Sekoita. Jätä kattila miedolle lämmölle. Leikkaa broilerifileet kuutioiksi tai suikaleiksi. Paista ne pannulla kypsiksi kolmessa erässä. Siirrä kypsät lihapalat kattilaan kastikkeen sekaan. Hauduta pari minuuttia. Tarjoa basmatiriisin kanssa.

Resepti

Annoksia:
6
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 45 minuuttia

Resepti

3
kpl
sipulia
4
kpl
valkosipulinkynttä
pala tuoretta inkivääriä
1
kpl
punaista chiliä
2
rkl
öljyä
1
tlk
säilyke linssejä
2
dl
ruuanvalmistus jogurttia
3
tl
suolaa
2
rkl
paprikajauhetta
2
rkl
kurkumaa
1
rkl
jeeraa
1
rkl
jauhettua korianteria
1
kg
broilerin fileepihvejä