Kimchi on perinteinen korealainen lisuke, joka syntyy hapattamalla. Kuva: Shutterstock
Kimchi on perinteinen korealainen lisuke, joka syntyy hapattamalla. Kuva: Shutterstock

Mausteinen kimchi syntyy myös oikotietä.

Pikakimchi eli korealainen hapankaali

1/4 kiinankaalista
puolikas valkosipulinkynsi
2 tl raastettua inkivääriä
1/2 chili
vettä
sokeria
valkoviinietikkaa
tomaattipyreetä
suolaa

Leikkaa kaali suikaleiksi. Raasta valkosipuli ja inkivääri. Poista chilistä siemenet ja hienonna se. Sekoita ainekset yhteen ja jätä maustumaan hetkeksi.

Käytä esimerkiksi hot dogin täytteenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Lue myös:

Neljä parasta hodariohjetta ja ammattilaisen vinkit

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Näin kokkaa huippukokin vaimo – katso Minka Björckin reseptit

Korealainen possuburgeri kruunaa keskikesän juhlan

Resepti

Vaikeustaso:
Helppo
Sisältö jatkuu mainoksen alla