Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Hienonna minttu. Pese sitruuna, raasta sen kuori ja purista mehu mintun joukkoon. Lisää loput ainekset. Marinoi broilerinleikkeitä noin 15 minuuttia. ”Rullaa” broileri varrastikkuihin. Paista öljyssä kypsäksi. Sekoita ohukaistaikina pakkauksen ohjeen mukaan.

Lisää joukkoon kokonaisia korianterin lehtiä. Paista voissa ohukaispannulla kullanruskeita lettuja. Voit ripotella lisää korianterin lehtiä, kun käännät lettuja pannulla. Nauti korianteriletut kanavartaiden ja marinadin kera.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: noin 40 minuuttia

Marinadi

tuoretta minttua
1
kpl
pieni sitruuna
2
rkl
soijakastiketta
2
tl
sambal oelekia -chilitahnaa
2
rkl
pähkinäöljyä (tai rypsiöljyä)

Lisäksi

450
g
broilerin ohutleikkeitä
katkottuja varrastikkuja
1
rkl
pähkinä- tai rypsiöljyä
1
rkl
pähkinä- tai rypsiöljyä
1
rkl
pähkinä- tai rypsiöljyä paista miseen

Korianteriletut

125
g
valmista ohukaisjauhetta
3
dl
maitoa
1
kpl
kananmuna
suolaa
tuoreita korianterin lehtiä
voita paistamiseen