Kuva Panu Pälviä
Kuva Panu Pälviä

Nälkä lähtee takuulla, kun munakkaassa on reilusti makkaraa.

1. Viipaloi raakamakkarat. Paista paloja pannulla 2 lusikallisessa öljyä noin 5 minuuttia, kunnes makkarat ovat melko kypsiä. Lisää kik­herneet ja sekoita. Kumoa ­seos pannulta lautaselle odottamaan.

2. Sekoita munien rakenne rikki. Mausta suolalla ja pippurilla. Kaada loppu öljy ja seos pannulle ja paista noin 3 minuuttia. Lisää munakkaan päälle makkara-kikherneseos ja juustoraaste.

3. Viipaloi avokado ja pirskottele sen päälle sitruuna­mehua. Nosta palat munakkaalle korianterin kanssa.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 20 minuuttia

Resepti

2
kpl
mausteista raaka­makkaraa, esim. Saarioinen ­Chorizo
2 + 2 rkl oliiviöljyä
1
dl
keitettyjä kikherneitä
4
kpl
kananmunaa
suolaa, mustapippuria ­myllystä
1
dl
juustoraastetta
1
kpl
avokado
2
tl
sitruunamehua
tarjoiluun tuoretta ­korianteria