Me Naiset
|
Marja Samuli
Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Pese ja valuta hedelmät ja marjat. Pilko nektariinin ja päärynän liha sopiviksi suupaloiksi. Halkaise viinirypäleet, puolita mansikat ja yhdistä kaikki hedelmäpalat ja marjat kulhoon.

Yhdistä toisessa kulhossa kaikki kastikkeen ainekset ja sekoita ne marja-hedelmäseokseen. Peitä ja nosta viileään maustumaan vähintään 30 minuutiksi. Tarjoa viileänä kesäisenä väli­palana tai jälkiruokana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
1
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika 40 minuuttia

Resepti

2
kpl
kypsää nektariinia
2
kpl
pientä päärynää
2
dl
vihreitä siemenettömiä viini­rypäleitä
250
g
mansikoita
125
g
mustikoita

Lisäksi

1
dl
valkoista balsamicokastiketta
2
rkl
sitruunamehua
kardemummaa
neilikkaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla