Kuva Sami Repo
Kuva Sami Repo

Mehevät fenkolin­ lohkot syntyvät nopeasti.

1. Leikkaa fenkolit lohkoiksi 6–8 osaan.

2. Raasta sitruunoiden kuori ja purista mehu. Hienonna basilika. Sekoita kastikkeeksi kuori ja mehu, basilika, öljy, etikka ja mausteet.

3. Keitä fenkoleja suolavedessä noin 4 minuuttia. Valuta fenkolit ja kaada öljykastike päälle, kun ne ovat kuumia. Lisää pinaatti juuri ennen tarjoilua.

Kaikki Me Naisten reseptit löydät täältä.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 15 minuuttia

Resepti

4
kpl
fenkolia
2
kpl
(luomu)sitruunan kuori ja mehu
1
dl
tuoretta basilikaa
2
dl
oliiviöljyä
1
rkl
punaviinietikkaa
suolaa
mustapippuria
150
g
babypinaattia