ET
Kuva: Piia Arnould
Kuva: Piia Arnould

Mämmileipäset kypsyvät 200-asteisessa uunissa vartin.

Mämmileipäset

12 kpl

  • 150 g mämmiä
  • 1 ½–2 dl vehnäjauhoja
  • ½ t leivinjauhetta
  • 2 rkl rypsiöljyä
  • ½ tl suolaa
  1. Sekoita mämmiin jauhot, joihin on lisätty leivinjauhe. Lisää joukkoon öljy ja ripaus suolaa.
  2. Anna taikinan levätä puolisen tuntia.
  3. Jaa taikina 12:een osaan ja leivo palat noin 20 sentin pituisiksi tikuiksi.
  4. Paista leipäsiä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 15 minuuttia.

Tämä on ET-lehden artikkeli, joka on julkaistu menaiset.fi:ssä. Lisää ET:n juttuja löydät täältä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla