Kuva: Sami Repo
Kuva: Sami Repo

Kotimaiset pakaste­marjatkin käyvät tähän ohjeeseen! Lisää ne pizzalle jäisinä.

1. Jaa taikina kahdeksaan osaan. Raasta valkosuklaa. Kaulitse taikinapalat ohuiksi pohjiksi ja esipaista niitä 225 asteessa 5 minuuttia.

2. Sivele lemon curd esipaistetuille pohjille, levitä päälle ranskankerma, marjat ja valko­suklaa. Paista uunissa, kunnes suklaa alkaa saada ­väriä. Käytä grillivastusta, jos uunissasi on sellainen.

3. Koristele pizzat mintun­lehdillä.

Resepti

Annoksia:
8
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 15 minuuttia

Resepti

puolikas annos pizzataikinaa
3
rkl
sitruunatahnaa (lemon curd)
30
g
valkosuklaata
ranskankermaa
3
dl
marjoja (esimerkiksi vadelmia ja mustikoita)
tuoretta minttua koristeeksi