Tomaattinen katkarapupasta on lainannut makumaailmansa ikoniselta krapuladrinkiltä.
Tomaattinen katkarapupasta on lainannut makumaailmansa ikoniselta krapuladrinkiltä.

Jos pidät Bloody Mary -drinkistä, rakastut tähän pastaan! Tomaattisessa pikapastassa on potkua, joka raikastaa helteellä. 

Bloody Mary -pasta

4 annosta

Valmistusaika 25 minuuttia

1 punasipuli

Sisältö jatkuu mainoksen alla

2 valkosipulinkynttä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 rkl oliiviöljyä

3 sellerin vartta

2 rkl worchester-kastiketta

½ dl vodkaa

½ sitruunan mehu

1 tlk tomaattimurskaa 2 ps (á 180 g)

Sulatettuja pakastekatkarapuja

Noin 1 tl suolaa

½ tl rouhittua

Mustapippuria

½ tl sokeria

Muutama tippa tabascoa

Lisäksi

300 g pastaa

Päälle sellerinlehtiä

1. Kuori ja hienonna punasipuli ja valkosipulinkynnet. Kuullota öljyssä 2 minuuttia. Hienonna sellerin varret ja lisää joukkoon. Jatka kuullotusta toiset 2 minuuttia.

2. Lisää worchesterkastike, vodka, sitruunamehu ja tomaattimurska, kuullota vielä 5 minuuttia. Lisää ravut ja loput sellerit joukkoon. Mausta suolalla, pippurilla, sokerilla ja tabascolla. Kuumenna, älä enää keitä.

3. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä, kääntele joukkoon. Koristele sellerin lehdillä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla