Me Naiset
|
Katja Nordlund
kuva Sami Repo
kuva Sami Repo

Japanilaisittain tarjotussa kalassa ovat kaikki tehoaineet tallella, kun sitä ei edes kuumenneta.

Valmista viljalisäke pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta lisäke ja siirrä se tarjoilukulhoon. Poista lohifileestä nahka ja leikkaa kala noin sentin kuutioiksi. Halkaise avokado, poista siemen ja leikkaa hedelmäliha kuutioiksi.

Hienonna gari ja korianteri ja yhdistä ne kala- ja avokadokuutioiden joukkoon. Nosta seos tarjoilukulhoon viljalisäkkeen päälle. Ripottele seesaminsiemenet koristeeksi. Sekoita kastikkeen ainekset yhteen.

Tarjoa kastike erikseen, jotta ruokailijat voivat itse annostella sitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 25 minuuttia

Resepti

4
dl
viljalisäkettä (esimerkiksi Kolmen viljan helmi)
600
g
lohifileetä
1
kpl
avokado
3
rkl
garia (sushi-inkivääriä)
ruukku korianteria
2
rkl
seesaminsiemeniä

Kastike

2
dl
soijakastiketta
2
tl
seesamiöljyä
1
tl
wasabia
Sisältö jatkuu mainoksen alla