Kuva Tuomas Kolehmainen
Kuva Tuomas Kolehmainen

1. Valmista remouladekastike. Kuori ja hienonna salottisipuli. Raasta porkkana, kuutioi mauste­kurkku ja silppua kaprikset ja persilja. Sekoita ainekset keskenään ja laita valmis kastike jääkaappiin maustumaan.

2. Laita spagetti kiehuvaan veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaan.

3. Pilko paprika. Kokoa annos pastasta, paprikasta ja lohesta. Tarjoa remouladekastiketta lisukkeena. Voit ostaa kastikkeen myös valmiina. Silloin sitä tarvitaan 3 dl.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: noin 40 minuuttia

Remouldakastike

1
kpl
salottisipuli
1
kpl
pieni porkkana
1
kpl
pieni maustekurkku
1
rkl
kapriksia
2
rkl
persiljaa
100
g
kermaviiliä
1
dl
majoneesia
sinappia
mustapippuria

Pasta

1
kpl
paprika
150
g
täysjyväspagettia
400
g
lämminsavulohta