Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Keitä linssit kypsiksi pakkauksen ohjeen mukaan. Silppua sipuli, paprika, tomaatti ja korianteri. Kuori ja lohko myös hedelmät. Yhdistä silput ja lohkot kulhoon valutettujen linssien ja sulatetun maissin kanssa. Sekoita kevyesti ja asettele tarjolle.

Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset. Valele puolet kastikkeesta juuri ennen tarjoilua salaatin pinnalle ja tarjoa loppu salaatin lisukkeena.

Resepti

Annoksia:
1
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: noin 25 minuuttia

Resepti

2
dl
linssejä (esim. vihreitä tai belugalinssejä)
1
dl
pakastemaissia
1
kpl
tomaatti
1
kpl
pieni punasipuli
1
kpl
paprika
1
kpl
appelsiini
1
kpl
iso verigreippi
pieni nippu korianteria

Kastike

limettimehua
2
rkl
sitruunamehua
2
kpl
valkosipulinkynttä
öljyä
1
tl
jeeraa
suolaa