Paistettu ja maustettu kana säilyy jääkaapissa raakaa lihaa paremmin. Kuva: Panu Pälviä
Paistettu ja maustettu kana säilyy jääkaapissa raakaa lihaa paremmin. Kuva: Panu Pälviä

Helpota ja kevennä arkea ihanan nopeilla arkiruokaresepteillä.

Lime-seesamikana

4 annosta

Valmistusaika 15 min + paisto 10 min

n. 180 kcal / annos

1 lime

3 valkosipulin kynttä

1 rkl seesamiöljyä

600 g broilerin ohutfilettä

1 tl suolaa

½ tl mustapippuria

  1. Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Siivuta lime. Kuori ja hienonna valkosipuli.
  2. Nosta broilerit uunivuokaan. Hiero niiden pintaan seesamiöljy ja valkosipuli. Asettele palojen päälle limesiivuja ja nosta uuniin 10 minuutiksi.
  3. Kuumenna paistinpannu ja ruskista fileet molemmin puolin. Mausta suolalla ja pippurilla.