1. Kuumenna uunin grillivastus 225 asteeseen. Halkaise paprika, poista siemenet ja leikkaa hedelmäliha paksuiksi viipaleiksi. Kuori ja leikkaa sipuli lohkoiksi. Halkaise tomaatit, pienet voi jättää kokonaiseksi. Leikkaa vuohenjuusto paksuiksi viipaleiksi.

2. Voitele leipäviipaleet ja aseta vuohenjuusto viipaleiden päälle. Valuta päälle hunajaa. Grillaa leipiä uunipellillä noin 5 minuuttia tai kunnes juusto on sulanut ja saanut väriä. Kuumenna samaan aikaan pannulla öljy. Lisää pannulle paprikat ja sipulit, anna kuullottua noin 5 minuuttia miedolla lämmöllä. Lisää tomaatit ja anna kuullottua vielä pari minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

3. Asettele lautaselle rucolat, lisää lämmintä vihannessalaattia ja laita lopuksi leipä päälle. Valuta balsamicosiirappia ­salaatin ja leipien päälle.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 25 minuuttia

Resepti

1 punainen paprika
1 punasipuli
1
ras
(200 g) kirsikkatomaatteja
oliiviöljyä paistamiseen
suolaa
mustapippuria
4
dl
rucolaa

Grillatut vuohenjuustoleivät:

200
g
vuohenjuustoa
4 viipaletta vaaleaa leipää
2
rkl
voita
2
rkl
hunajaa
balsamicosiirappia