Kuva Panu Pälviä
Kuva Panu Pälviä

Siisti kukkakaali ja pane se monitoimikoneen kulhoon. Käytä tasaiseksi silpuksi.  Valuta kikherneet. Kuori ja silppua sipuli.

Pane kikherneet ja sipulisilppu pannulle öljytilkan ja garam masala -mausteseoksen kanssa. Lisää ripaus chiliä. Kuumenna käännellen, kunnes sipuli on kuullottunut ja pehmennyt.

Lisää kukkakaaliseos, puolitetut kirsikkatomaatit ja currytahna. Kääntele seosta kuumentaen niin, että kukkakaali kuumenee ja mausteseos jakaantuu tasaisesti seokseen. Maista ja mausta suolalla sekä rouhitulla mustapippurilla.

Resepti

Annoksia:
1
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 15 minuuttia

Resepti

350
g
tuoretta kukkakaalia
1
prk
(400/265 g) kikherneitä
punasipulista
tilkka öljyä
1
tl
garam masalaa
ripaus chiliä
8
kpl
kirsikkatomaatteja
2
rkl
mietoa currytahnaa
ripaus suolaa
pieni nippu silputtua korianteria