Kuva: Pia Inberg
Kuva: Pia Inberg

1. Paahda leipäviipaleet.

2. Viipaloi broilerinfileet ja paista viipaleet pannulla öljyssä kypsiksi ja kauniin ruskeiksi. Kumoa viipaleet kulhoon.

3. Laita pannulle kaalisuikaleet ja paista hetken ajan. Kuori ja murskaa valkosipulinkynsi. ­Kumoa kaalit kanaviipaleiden päälle ja lisää joukkoon loput ainekset.

4. Mausta maun mukaan suolalla ja mustapippurirouheella.

5. Levitä täyte leipien pinnalle uunipellille.

6. Paista uunissa 225 asteessa keskitasolla 7–10 minuuttia. Tarjoa heti kuumina.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 10 minuuttia + paistoaika: 10 minuuttia.

2
kpl
broilerinfileetä
maalaisleipäviipaleita (2–4 kappaletta)
öljyä paistamiseen
2
dl
suikaloitua punakaalia tai -salaattia
1
kpl
valkosipulinkynsi
1
rkl
pieniä kapriksia
3
rkl
majoneesia
1
dl
mozzarellaraastetta (noin)
suolaa ja rouhittua mustapippuria