Kookosmaito pehmentää etikan happoja ja tuo ihanaa kermaisuutta ruokaan.
Kookosmaito pehmentää etikan happoja ja tuo ihanaa kermaisuutta ruokaan.

Mitä jos valmistaisit kanankoivet vaihteeksi Filippiinien tyyliin? Se ei ole ruokamaana yhtä tunnettu kuin Thaimaa tai Vietnam, mutta odotapa vain!

Kookoskana

4 annosta

Valmistusaika 1 tunti + marinoituminen 2 tuntia

6 valkosipulinkynttä

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

3 cm:n pala inkivääriä

Sisältö jatkuu mainoksen alla

1 plo (150 ml) riisiviinietikkaa

1 tlk (400 ml) kookosmaitoa

½ dl soijakastiketta

1 tl kurkumaa

1–2 thaichiliä

½ tl rouhittua

mustapippuria

Lisäksi

1 kg broilerin koipia

1. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri. Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kääntele broilerinkoipiin. Anna marinoitua 2 tuntia jääkaapissa.

2. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Nosta broilerit vuokaan, säästä marinadi. Kypsennä koipia 25 minuuttia. Keitä sillä välin marinadia kasaan noin puolet. Kaada marinadi broilereiden joukkoon vuokaan ja jatka kypsentämistä noin 35 minuuttia.

3. Tarjoa riisin kera.

Vierailija

Ihan selkeä ohje. Kaikki marinadiin joka sitten keitetään kokoon uunissa jo paistumassa olevien koipien päälle. Jatkoon 😋

Vierailija

Onpa sekava ohje! Mikä tässä on se marinadi? Tarkoittaako, että kaikki aineet -paitsi kana- sekoitetaan kastikkeeksi, jota keitetään kokoon ... ???

Sisältö jatkuu mainoksen alla