Kuva Panu Pälviä
Kuva Panu Pälviä

Paahda kinkkuviipaleet pinnoitetulla pannulla rapeiksi. Nosta sivuun jäähtymään. Pilko sopiviksi suupaloiksi. Paloittele avokadon sisus ja purista niiden pintaan hieman greipin mehua. Kuori greipin puolikas ja poista lohkoista kalvot. Puolita lohkot.

Puolita kirsikkatomaatit. Huuhdo ja kuivaa vuonankaali ja korianterinippu. Silppua korianteri.  Kokoa salaatti lautaselle.  Sekoita keskenään salaatinkastikkeen ainekset ja valuta seos salaatin pinnalle. Nauti heti.

Vinkki! Korvaa ilmakuivattu kinkku halutessasi paistetulla broilerilla tai hiillostetulla kalalla.

Resepti

Annoksia:
2
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 15 minuuttia

Resepti

7
kpl
ilmakuivattua kinkun siivua
isosta avokadosta
isosta verigreipistä
6
kpl
kirsikkatomaattia
2
dl
vuonankaalia tai muuta pehmeän makuista salaattia
pieni nippu korianteria

Kastike

hunajaa
1
tl
kasviöljyä
1
tl
sinappia
3
rkl
vettä
1
kpl
valkosipulinkynsi murskattuna
ripaus chiliä