Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Murskaa kikherneet ja persiljasilppu monitoimikoneessa tasaiseksi massaksi. Kumoa seos kulhoon ja lisää loput pyöryköiden aineksista. Sekoita ja muotoile pieniksi palloiksi.

Sivele kevyesti öljyllä ja paista öljytyllä leivinpaperilla 200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Käännä kerran puolessa välissä paistoaikaa.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 30 minuuttia

Resepti

250
g
keitettyjä kik­herneitä
4
rkl
gluteenitonta korppujauhoa (esim. Moilas gf)
2
rkl
silputtua lehtipersiljaa
1
tl
leivinjauhetta
1
kpl
valkosipulinkynsi
1
kpl
kananmuna
suola
4–5 kierrosta mustapippuri­myllystä
2
tl
öljyä taikinaan ja paistamiseen