Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Kuumenna uuni 225 asteeseen. Sulata pizzapohja pakkauksen ohjeen mukaan. Sekoita keskenään pasta-kastike ja tomaattipyree. Levitä pizzapohjalle.

Viipaloi mozzarella päälle. Viipaloi päälle puolet kesäkurpitsasta. Mausta suolalla, pippurilla ja sitruunankuoriraasteella. Kuori ja leikkaa punasipuli päälle renkaiksi. Levitä sen päälle pepperoniviipaleet. Viipaloi loput kesäkurpitsat ja lado päälle. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja basilikan-lehtiä.

Paista uunin ylä- tai keskitasolla noin 15 minuuttia, kunnes pizza on kypsä ja kullankeltainen.

Resepti

Annoksia:
2
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: noin 30 minuuttia

Resepti

1
kpl
pakastettu italialainen pizzapohja
basilikapastakastiketta
tomaattipyrettä

Täyte

100
g
mozzarellaa
150
g
kesäkurpitsaa
sormisuolaa
rouhittua mustapippuria
raastettua sitruunankuorta
1
kpl
pieni punasipuli
50
g
kevytsalamia tai pepperonia

Päälle

emmentalraastetta
basilikanlehtiä