Soppa365
Muutama simppeli raaka-aine riittää.
Muutama simppeli raaka-aine riittää.

Kesän helpoimmassa hellepastassa yhdistyvät makeat marjat ja suolainen juusto.

Kesäruoka saa olla helppoa ja nopeaa, siksi kannattaakin tarttua vadelmapastan reseptiin.

Yhdistelmä on jokseenkin klassinen: vadelma, balsamicosiirappi ja vuohenjuusto ovat tunnettu kolmikko. Useimmiten kombo löytyy kuitenkin salaatista eikä pastalautaselta. Nyt pastavesi kiehumaan ja vuohenjuusto pannulle!

Ja huomio! Ohje sisältää niksin, jonka avulla paistettu vuohenjuusto onnistuu aina täydellisesti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Vadelma-vuohenjuustopasta

4 annosta

Sisältö jatkuu mainoksen alla

valmistusaika 25 min

400 g pastaa

150 g vadelmia

5 rkl balsamico-siirappia

5 rkl oliiviöljyä

4 vuohenjuustokiekkoa

2rkl suolaa

  1. Laita pastalle vesi kiehumaan. Mittaa pieneen kulhoon vadelmat, balsamico ja oliiviöljy. Murskaa vadelmia kevyesti haarukalla.
  2. Saksi leivinpaperista 8 vuohenjuustokiekkojen kokoista neliötä. Kiinnitä paperinpala jokaisen kiekon leikkuupinnoille kevyesti painaen. Kuumenna pannu keskilämmölle. Paista juustokiekot molemmin puolin paperin kanssa.
  3. Suolaa pastavesi ja keitä pasta. Valuta kypsä pasta ja sekoita siihen vadelma-balsamicokastike. Jaa lautasille. Irrota vuohenjuustokiekoista paperit ja nosta annosten päälle.

Resepti: Riikka Väliahde, Me Naiset

Sisältö jatkuu mainoksen alla