Spelttilettu saa sienistä ja vuohenjuustosta suussa sulavat sisukset.

1. Yhdistä kulhossa kaikki lettutaikinan ainekset. ­Anna levätä huoneen­lämmössä 15 minuuttia.

2. Paista taikinasta voissa melko kuumalla pannulla molemmin puolin ohuita lettuja.

3. Valmista täyte. Kuori ja silppua sipuli, pilko kantarellit. Paista sipuli pannussa läpikuultavaksi. Lisää kantarellit ja paista, kunnes neste on haihtunut ja sienet hieman ruskistuneet.

4. Lisää vuohenjuusto ja kerma. Kuumenna sekoitellen, kunnes seos on ­tasaista ja kiehunut ­kokoon. Lisää rouhitut saksanpähkinät. Maista ja mausta makusi mukaan suolalla ja rouhitulla ­mustapippurilla.

5. Levitä täytettä ja huuhdottua, kuivattua rucolaa lettujen päälle. Rullaa kääröksi ja nauti heti.

Resepti

Annoksia:
4
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 45 minuuttia

Resepti

3
dl
maitoa
1 kananmuna
2
dl
spelttijauhoja
suolaa
2
rkl
voisulaa
voita tai öljyä paistamiseen

täyte:

1
l
kantarelleja
1 salottisipuli
reilu nokare voita
100
g
pehmeää vuohenjuustoa
2
dl
kuohukermaa
saksanpähkinöitä
5-6 kierrosta mustapippuria myllystä
maun mukaan suolaa
pari kourallista rucolaa