Me Naiset
|
Marja Samuli
Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Savukalkkunatäyte mehevöitetään paprikalla ja yrttituorejuustolla.

Leikkaa savukalkkuna ja pesty paprikanpuolikas pieniksi paloiksi. Yhdistä kaikki ainekset keskenään ja nauti sämpylöiden täytteenä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
2
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: alle 10 minuuttia

Resepti

4
kpl
pehmeää ruis- tai muuta kokojyväsämpylää
50
g
savustettua kalkkunaa
pienestä vihreästä paprikasta
50
g
pehmeää ranskalaista valkosipuli-yrttijuustoa (esim. Tartare)
1
rkl
paahdettuja pinjan­siemeniä, manteleita tai cas­hewpähkinää karkeaksi rouhittuna
Sisältö jatkuu mainoksen alla