
Kaalia tacon sisään? Uusi tuttavuus vie kielen mennessään.
1. Huuhdo säilykepavut kylmällä vedellä. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Laita pavut, valkosipuli, limetinmehumehu ja öljy kulhoon ja painele ainekset haarukalla tahnaksi. Mausta seos suolalla ja pippurilla.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Leikkaa ruusukaalit ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna öljy pannussa ja paista sipulia 2 minuuttia, lisää kaaliviipaleet ja jatka paistamista noin 8 minuuttia. Lisää pinaatinlehdet ja paista noin minuutti tai kunnes lehdet pehmenevät. Purista limetistä mehu kasviksille. Lisää suola ja pippuri. Ota pannu liedeltä.
3. Hienonna jalapeno ja kuutioi avokado. Lisää ne kasvisseokseen. Murusta päälle feta.
4. Lämmitä tortillat. Sivele niille paputahnaa, nosta päälle kaaliseosta.