Kuva Pia Inberg
Kuva Pia Inberg

Hunajasta ja tuorepuristetusta appelsiinimehusta tulee maukas kastike jugurtille ja pähkinöille.

Sekoita jugurttiin ripaus suolaa ja valuta suodatinpussilla vuoratussa siivilässä noin tunti ennen tarjoilua. Purista appelsiininmehu ja kiehauta se hunajan kanssa kattilassa parin minuutin ajan niin, että mehusta tulee siirappia. Anna siirapin jäähtyä ja nauti jugurtin ja pähkinöiden kanssa jälkiruokana tai välipalana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Resepti

Annoksia:
1
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika 10 minuuttia.

Resepti

2
dl
maustamatonta jugurttia
pieni ripaus suolaa
2
rkl
pähkinäsekoitusta

Siirappi

appelsiini puristettuna mehuksi
2
rkl
juoksevaa hunajaa
Sisältö jatkuu mainoksen alla