Kuva Sami Repo
Kuva Sami Repo

1. Valuta mozzarellat ja leikkaa ne lohkoiksi.

2. Sekoita ranskankerma ja jogurtti keskenään. Raasta sitruunasta kuori ja purista mehu. Lisää ne jogurttiseokseen. Mausta chilikastikkeella, hunajalla, suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin ja tarkista maku. Sekoita kastike mozzarellan joukkoon. Kaada tarjoiluastiaan.

3. Hienonna rucola ja rouhi mustapippuria päälle.

Vinkki!  Puolikkaat kirsikkatomaatit sopivat mozzarellan joukkoon. Jos haluat salaattiin lisää tulisuutta, lisää puolikas punainen chili.

Resepti

Annoksia:
8
Vaikeustaso:
Helppo

Valmistusaika: 10 minuuttia

Resepti

5 x 125 g puhvelimozzarellaa (buffala)
200
g
ranskankermaa
1
dl
maustamatonta jogurttia
(luomu)sitruunan mehu ja kuori
1
rkl
sweet chili -kastiketta
2
tl
hunajaa
suolaa
mustapippuria

Lisäksi

2
dl
rucolaa